Міжнародна конференція

IV Міжнародна науково - практична конференція
«Scientific researches and methods of their carrying out:
world experience and domestic realities»

Організатори: LLC International Centre Corporative Management (Republic of Austria) та NGO European Scientific Platform (Ukraine)
Місце проведення: Вінниця, UKR - Відень, AUT
Дата проведення: 30.09.2022
Форма участі: заочно-дистанційна
Мова написання робіт: будь-яка

Прийом матеріалів: до 26 вересня (включно)
Розміщення електронної версії: 30 вересня
Поштова розсилка: до 14 жовтня
Наукова індексація: до 30 грудня

  • Матеріали конференції будуть опубліковані в періодичному збірнику «Грааль науки», який зареєстровано Міністерством юстиції України. Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого ЗМІ додається.
  • Збірнику буде надано міжнародний код серійного видання ISSN та міжнародний ідентифікатор книги ISBN, авторський знак, УДК та унікальний код DOI.
  • Конференція проводиться у співорганізаторстві з LLC International Centre Corporative Management (Vienna, Republic of Austria).
  • Конференцію сертифіковано Euro Science Certification Group за науковим стандартом SCC-2000. Cертифікат додається.
  • Захід схвалено ResearchBib та включено до каталогу міжнародних конференції на офіційному веб сайті Academic Research Index.
  • Кожній роботі випуску буде присвоєно унікальний DOI.
  • Кожна робота випуску буде проіндексована в Index Copernicus в розділі World of Papers протягом 2 місяців з моменту публікації, в CrossRef та ORCID протягом 30 днів з моменту публікації, в Google Scholar - протягом 20-30 днів, а також в ResearchGate, OpenAIRE (European research information system), Fatcat.wiki та OUCI (Український індекс наукового цитування) протягом 40 днів. Увага! Для індексації в ORCID необхідно зазначити свій ORCID ID (0000-0000-0000-0000) в роботі.
  • Всі учасники мають змогу замовити сертифікат, завірений підписами та печатками обох організаторів, що засвідчуватиме участь у заході та публікацію роботи, і міститиме рекомендацію щодо зарахування не менше 0,3 кредиту ЄКТС (9 годин) за результатами самоосвіти, як форми професійного навчання для науково-педагогічних та педагогічних працівників, державних службовців та інших фахівців, що проходять стажування. Сертифікат міститиме серію та номер та QR-код.
  • Автори робіт матимуть можливість відслідковувати статистику переглядів та завантажень прямо в архіві на сайті.
  • Матеріали конференції знаходитимуться в відкритому доступі (Open Access) на умовах ліцензії CC BY-SA 4.0 International.
  • Збірник буде надіслано до Книжкової палати України імені Івана Федорова, Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського, Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого та інших бібліотек відповідно до Постанови КМУ № 608 від від 10 травня 2002 р.

Інформація щодо зовнішьного вигляду збірників: 
Збірники друкуються у форматі А5 у твердій кольоровій палітурці. На обкладинці зазначається ISSN, ISBN та DOI збірника, а також захисний книжковий штрих-код. Внутрішній блок збірника друкується чорно-білим. Статті та тези друкуються окремо. Кожна сторінка містить нумерацію та колонтитули з зазначенням назви конференції, місця та дати її проведення. Оформлення збірника здійснюється із урахуванням вимог ДСТУ 4861:2007, ДСТУ 7157:2010 та ДСТУ 3814:2013.

Інформація щодо сертифікатів участі: 
Сертифікати засвідчують участь у конференції, а не лише реєстрацію на участь, тому не можуть бути видані раніше фактичної дати проведення заходу. Замовлені авторами сертифікати в електронному вигляді розміщуються на Google Диску і доступні для завантаження з моменту публікації збірника; сертифікати в друкованому вигляді розсилаються згідно контрольних дат поштової розсилки. На друкованих шаблонах сертифікатів завчасно проставлено підписи та мокрі печатки закордонного співорганізатора. Після друку на шаблонах ПІБ учасників та назв опублікованих статей на них проставляють також підпис та печатку українського співорганізатора. Таким чином, друковані сертифікати міститимуть 2 мокрі печатки.

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ У КОНФЕРЕНЦІЇ?

  1. оформіть роботу згідно з вимогами
  2. розрахуйте вартість публікації
  3. здійсніть оплату
  4. заповніть анкету на участь у конференції

ВИМОГИ КОНФЕРЕНЦІЇ 
До публікації приймаються тези (2-4 стоірнок) та статті (5-25 сторінок). В збірнику вони будуть надруковані окремо один від одних: в рамках кожної секції спочатку розміщуватимуться статті, потім - тези. Для тез не потрібні анотація та ключові слова, для статей вони є обов'язковими. Решта вимог щодо оформлення для тез та статей не відрізняються.

Учасниками можуть бути:
- здобувачі середньої освіти у рамках участі в проектах, олімпіадах, грантах тощо, а також здобувачі вищої освіти I-IV курсів, магістранти (лише з науковим керівником або співавтором з науковим ступенем).
- аспіранти, докторанти;
- науково-педагогічні працівники ВНЗ, викладачі шкіл, коледжів тощо;
- працівники науково-дослідних установ, лабораторій тощо;
- працівники державних та приватних структур (дозволяється написання без наукового ступеня та рецензії, якщо досвід роботи в сфері, з тематики якої написано статтю більше 5 років).

Роботи можуть бути написані:
- одноосібно (з науковим керівником або без нього);
- у співавторстві: 2-3 автори (з науковим керівником або без нього);
- у якості науково-дослідної групи: коли у роботи більше 3 співавторів.

Тези (2-4 сторінок) не можуть бути написані більш ніж 2 авторами.
Для статей обсягом 5-10 сторінок допускається не більше 4 авторів.
Для статей обсягом від 11 сторінок кількість авторів не обмежується.

Калькулятор працює за наступними тарифами: 
тези (2-4 сторінки)  500 грн.
стаття (5-10 сторінок) 600 грн.
стаття (від 11 сторінок) 700 грн.

Перелік секцій, вимоги до оформлення, як взяти участь у конференції.


Інформацію надала Оре Тетяна Анатоліївна, завідуюча відділом комплектування