Дія. Цифрова освіта

   З 05 по 11 грудня 2022 року було проведено інформаційну компанію «Тиждень цифрової освіти», яка реалізовувалася в межах проекту Мінцифри «Дія. Цифрова освіта» з метою допомоги українцям посилити цифрові навички, щоб потужніше проявляти себе в професії, швидше навчатися, легше спілкуватися з рідними на відстані, а також бути в безпеці онлайн.

   Проект «Дія. Цифрова освіта» охоплює національну платформу з розвитку цифрових навичок  з понад 90 безоплатними освітніми серіалами та тестами на цифрову грамотність, а також розгалужену мережу з 6000 партнерських офлайн-хабів цифрової освіти.

   Цифрова грамотність є одним із пріоритетних напрямків розвитку держави. В умовах повномасштабної та гібридної інформаційної війни громадянам важливо опиратися ворожій пропаганді, вміти відрізняти фейки та максимально ефективно використовувати цифрові технології для перемоги й особистої безпеки та сприяння сталості розвитку. Під час війни цифрові навички є однією з конкурентних переваг для пошуку віддаленої роботи, апскілінгу або рескілінгу (покращення кваліфікації чи перенавчання). Цифрова грамотність дозволить проживати в країні зручніше: опанувавши цифрові навички, кожен українець зможе отримувати державні послуги онлайн, якісно підвищить рівень життя, впевнено користуватиметься соціальними мережами та Інтернетом.

   Пропонуємо ознайомитись з переліком серіалів, які в час війни мають особливо важливе значення:
Основи кібергігієни >>>
Кіберняні  >>>
Обережно! Кібершахраї >>>
Як громаді стати цифровою >>>
Регіональна цифрова трансформація >>>
Психологічна підтримка себе та близьких для цивільних >>>
Робота з емоційним вигоранням >>>
Оперативна допомога при ПТСР >>>

Додатково інформуємо про сторінки у соц.мережах проекту «Дія. Цифрова освіта»:
Facebook
Instagram
Telegram 

Стратегічний партнер національного проекту «Дія. Цифрова освіта» - швейцарсько-українська Програма EGAP, що виконується Фондом Східна Європа.


Інформацію надано Департаментом  науки і освіти Харківської обласної державної (військової) адміністрації