LibreTexts

Ласкаво просимо до українськoї бібліотеки. LibreTexts є міжінституційним спільним підприємством для розробки наступного покоління текстів із відкритим доступом для покращення післясередньої освіти на всіх рівнях вищої освіти. Підхід LibreTexts є дуже спільним, коли середовище підручників з відкритим доступом постійно переглядається студентами, викладачами та зовнішніми експертами, щоб замінити звичайні паперові книги.



Бібліотеки LibreTexts працюють на базі NICE CXone Expert і підтримуються Пілотним проектом відкритих підручників Департаменту освіти, Офісом проректора Каліфорнійського університету в Девісі, Бібліотекою Каліфорнійського університету в Девісі, Програмою доступних рішень для навчання Каліфорнійського державного університету та Merlot.

LibreTexts містить 13 бібліотек, до яких можна отримати безкоштовний доступ та якими можна користуватися. Кожна бібліотека організована у вигляді книжкових полиць кампусу для підручників, створених та перероблених викладачами, для своїх навчальних програм та студентами.

Усі бібліотеки Libretexts доступні для всіх через Інтернет безкоштовно.