Міжнародний молодіжний форум

   20-22 квітня 2021 р. в університеті проведено дистанційно 25-й Міжнародний молодіжний форум «Радіоелектроніка та молодь у ХХІ сторіччі», до якого увійшли 11 тематичних конференцій.

Тези доповідей та заявки на участь цього року приймались лише в електронному вигляді. На Форум було подано 950 тез доповідей, з них 152 тези від представників сторонніх ЗВО з 52 організацій 24 міст 6 країн (Україна. Білорусь, Азербайджан, Узбекистан, Таджикистан, РФ).

В роботі Форуму прийняли участь 703 учасника (в т.ч. 596 – від ХНУРЕ, 97 – від ЗВО України, 10 – від зарубіжних ЗВО), прочитано 433 доповіді.

Збірники тез доповідей опубліковані за тематикою конференцій окремими томами, та в електронному вигляді виставлені на сайті університету в розділі «Конференції».

Кращі роботи відмічено дипломами (129) та Почесними грамотами (68).


   У рамках XXV Міжнародного молодіжного форуму «Радіоелектроніка та молодь у ХХІ столітті» проводилась виставка технічної творчості молодіon-line режимі). Видано каталог виставки.

В експозиції виставки на сайті університету були представлені розробки студентів ХНУРЕ, Харківської державної академії дизайну і мистецтв (ХДАДМ), Харківського національного економічного університету (ХНЕУ) ім. Семена Кузнеця, Кременчуцького національного університету ім. Михайла Остроградського, Вінницького технічного коледжу, University of Guanajuato, Mexico. Також у виставці прийняли участь представник компанії «Auscaler Pickups» та учень Харківської гімназії № 47.

Всього в цьому році на виставці було експоновано 118 розробок за чотирма напрямами: «Програмне забезпечення» (34 розробки), «Ігрові технології» (5 розробок), «Програмно-апаратні розробки, прилади та пристрої» (31 розробка) і «Комп'ютерний дизайн» (48 розробок).

Для оцінки якості розробок, перспектив їх застосування та впровадження була створена конкурсна комісія, яка визначила переможців.

Призові місця зайняли